h1

Actiuni si alte nebuneli

May 27, 2008

O convorbire purtata astazi mi-a amintit de o tema pe care vroiam sa o dezbat demult cu mine insami-si, dupa cum se vede,s a o expun pe blog. Bine, nu se poate numi tema propriu-zisa, mai degraba partea a vietii.

Multi oameni invoca “lucruri” care li se intampla, omitand insa faptul ca, de multe ori, ei insisi se lasa afectati si purtati de acest ‘val’. Si, in mod ironic, persoanele indecise au in minte faptul ca stiu ce vor, cand de fapt sunt prins intr-un vartej de confuzie. Ceata deasa, cam nasol.

Lucrurile.. se intampla. Asa sunt ele. Unele sunt remediabile, altele nu. Pe unele le provoci, pe altele le suporti. Am mai discutat mai demult despre remedii in blogul vechi, nu are rost sa reiau ideile. Ceea ce multi nu constientizam-sau nu vrem sa o facem- este faptul ca actiunile noastre au, mai mult sau mai putin, efect asupra celor din jur-(fizica de clasa a sasea, dada, se aplica). Pana si pasivitatea noastra la actiuni si reactiuni poate (si este loata) ca un raspus, asadar ca un efect. Nu putem pasi in afara, sa zicem ‘Nu ma mai joc’. Bine, putem, dar pana sa ne facem buletin.

Daca viata iti da o lectie, pe care tre sa o repete de mai mult de trei ori, te poti gasi drept vinovat de o anume doza de prostie naivitate.

Advertisements

2 comments

  1. bine ar fi sa fie asa, dar e mult mai complicat de atat :)…

    daca vrei ne vedem si incerc sa-ti acopar hena galbena cu hena de la djin. poate e alta culoare…

    poop


  2. Daca viata iti da o lectie, pe care tre sa o repete de mai mult de trei ori, te poti gasi drept vinovat de o anume doza de [bine zis: prostie] naivitate.
    Uite de-aia nu mă mai însor eu. 😀

    Şi cum spuneai: shit happens. Numa’ ai grijă să nu calci în el. 😉 *muah*Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: